Veganske


O portalu

Ker smo vegani, vegetarijanci in ker radi dobro jemo

Spletno stran veganske-restavracije.si smo ustvarili, da bi vsi lažje našli zdravo vegansko in vegetarijansko hrano. In ker tudi mi vegani nismo popolni in včasih smo leni, posebni zavihek smo namenili restavracijam, ki ponujajo dostavo zdrave veganske hrane.

Restavracije smo sortirali po lokaciji, da si lahko izberete vegansko restavracijo v vaši bližini, ter tudi po razredu – ali so veganom naklonjene, vegetarianske ali čisto veganske. Če pa obstaja restavracija, za katero ne vemo, jo lahko dodate samo s par kliki, po prijavi z vašim facebook računom.

A bi danes raje jedli doma? Poglejte na naše izvirne veganske recepte in članke z nasveti za vegane v zavihku članki. Pripravili smo za vas izbor najboljših receptov za veganske torte, namaze, presne piškote in druge zelnjavne jedi, ki bojo razveselili vaše brbončice. Če pa vi imate recept, ki ga hočete deliti z ostalimi, ga tudi lahko dodate po enostavni prijavi s facebook računom.

Bi radi sodelovali z nami?

Veganske-restavracije je brezplačna spletna stran, vendar naša delovna sila in viri so včasih omejeni. Toda vsak dan rastemo in se razvijamo z neprekinjenim pretokom pozitivnih povratnih informacij in prispevkov naših obiskovalcev in članov. Skupaj z vami ustvarjamo nove ideje za prihodnost te strani.

Če želite sodelovati, nam pošljite e-pošto. Veseli bomo za vaše ideje, članke z vaših blogov, sponzorje, grafične ustvarjalce ter druge prostovoljce.

Pridružite se naši ekipi – info @ veganske-restavracije.si